Trabzonspor Sezonu 3 Puanla Kapatmak İstiyor

Spor Toto Süper Lig’de 52 puanla 5. sırada bulunan Trabzonspor, sezonu 3 puanla kapatmak istiyor. Evinde Kardemir Karabükspor’u konuk edecek olan bordo-mavililerde, Teknik Direktör Rıza Çalımbay da iyi bir sonuçla bordo-mavili takıma veda etmek istiyor.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de ve Ziraat Türkiye Kupası’nda hedeflerini tutturamayan Trabzonspor, ligin son haftasında yarın sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak. Taraftarı önünde bu maçtan 3 puanla ayrılıp, ligi 5. sırada bitirmek ve sezonu galibiyetle bitirmek isteyen bordo-mavililerde, gelecek sezon takımın başında olmayacak olan Rıza Çalımbay da iyi bir sonuçla veda etmek istiyor.

9 eksik bulunuyor

Trabzonspor’da, Kardemir Karabükspor maçı öncesi 9 eksik bulunuyor. Bordo-mavililerde sarı kart cezalısı Olcay Şahan ile izinli olan Onazi’nin yanı sıra sakatlıkları bulunan Onur, Esteban, Kamil Ahmet, Castillo, Uğur, Burak ve Rodallega sezonun son karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacak.

Çalımbay son maçını kazanmak istiyor

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, bordo-mavili takımın başında çıkacağı son maçı kazanmak istiyor. Çalımbay, bordo-mavili takımın başında çıktığı 25 maçta 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etti.

Trabzonspor’un yarınki karşılaşmaya, "Uğurcan, Pereira, Mustafa, Durica, Novak, Kucka, Bero, Abdülkadir, Sosa, Yusuf ve N’Doye" 11’i ile çıkması bekleniyor.

Kaynak: İHA