Diyarbekirspor İzmir'e Gitti

TFF 3. Lig 2. Grup’ta normal sezonu 64 puanla üçüncü sırada tamamlayan ve play off müsabakalarına katılma hakkını elde eden Diyarbekirspor, İzmir’e gitti.

Play off yarı final ilk maçında Tire 1922 Spor ile deplasmanda karşılaşacak olan yeşil kırmızılı ekipte, hazırlıklar tamamlandı. Sakat ve cezalı futbolcu bulunmadığı Diyarbekirspor, yarın yapılacak maçın ardında Diyarbakır’a dönerek 15 Mayıs Salı günkü rövanşa hazırlanacak.

Öte yandan Amed Sportif Faaliyetli taraftarlar, play off maçları öncesinde Diyarbekirspor’a destek verdi. Taraftarlar Derneği, kentte pankart ve bayrak asarak desteğini ifade ederken, taraftarlar da sosyal medya üzerinde paylaşımlar yaparak Diyarbekirspor’a destek oluyor. Sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlarda Ege bölgesi ve İzmir’de bulunan taraftarlardan Cuma günkü Tire 1922 maçına gelerek Diyarbekirspor’a tam destek vermeleri çağrısı yapılıyor.

Amed Sportif’in ligde kalma mücadelesi verdiği sezonun son haftalarında Diyarbakırspor Azrailler Grubu, Amed Sportif’in karşılaşmalarına giderek tam destek vermişti. İki takımın taraftarları ve camiaları arasında son dönemlerde gelişen birlik ruhu ve dayanışma sevindiriyor. İki camia da “Bu kentin renkleri Yeşil-Kırmızıdır” sloganı ile hareket ediyor.

Kaynak: İHA