DEİK Business Tennis Cup Turnuvası'nda Şampiyonlar Belli Oldu

Bu yıl 7'ncisi düzenlenen ve 19 şirketten 250 sporcunun mücadele ettiği DEİK Business Tennis Cup Turnuvası'nın şampiyonları belli oldu.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Business Tennis Cup Turnuvası sona erdi.

DEİK'ten yapılan açıklamaya göre, bu yıl 7'ncisi düzenlenen ve 19 şirketten 250 sporcunun mücadele ettiği DEİK Business Tennis Cup Turnuvası’nın şampiyonları belli oldu.

7 gün süren turnuvanın master kategorisinde QNB Finansbank sporcuları şampiyonluğunu ilan ederken, ikincilik ödülünü Eczacıbaşı Holding sporcuları kazandı. Turnuvada ilk defa yer alan sporcuların oynadığı genel klasman sıralamasında ise TEB birinci, KPMG ikinci oldu.

DEİK Business Tennis Cup, 5 Mayıs 2018'de oynanan final maçlarıyla sona erdi. QNB Finansbank ve Eczacıbaşı arasındaki final mücadelesi 3-1 sonuçlandı. Genel klasmanda ise TEB-KPMG maçı 2-2 bitmesine rağmen TEB 5 oyun averajla şampiyonluğa uzandı. Kazanan takımların sporcuları, ödüllerini 14 Mayıs 2018'de Mövenpick Hotel İstanbul’da düzenlenecek ödül töreninde alacak.

Türkiye’nin önde gelen özel şirketlerinin çalışanlarının mücadele ettiği turnuva, DEİK’in öncülüğünde ve milli tenisçi Arda Saran'ın kurucusu olduğu EveryThink Sports & Entertainment tarafından gerçekleştirildi. Turnuvanın proje destekçileri arasında ise Koç Healthcare, QNB Finansbank, Mövenpick Hotel İstanbul, Breeze De Mar ve TTF yer alıyor. Turnuvanın maçlarını Merkez Hakem Komitesi tarafından atanan hakemler yönetti.

Kaynak: AA