Coliseum Sports Club Masa Tenisi Turnuvası Düzenlendi

Coliseum Sports Club, düzenlediği Masa Tenisi Turnuvası’yla sporseverlerle buluştu.

Coliseum Sports Club, her yıl geleneksel olarak üyeleri için düzenlediği Masa Tenisi Turnuvası’nı bu yıl ’2 Milyon Kişiye Masa Tenisi Oynatıyoruz’ projesi kapsamında, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu, Arma Spor ve DUMESF’nin (Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu) destekleriyle Acarkent’te yer alan kulübünde gerçekleştirdi. Türkiye Ferdiler İkincisi ve Balkan Çiftler Şampiyonu Kerem Karaman da turnuvadaydı.

Coliseum üyeleri ve başarılı sporcuların kıyasıya mücadelesiyle çekişmeli maçlara sahne olan turnuva Masa Tenisi Federasyonu’na bağlı hakemler tarafından yönetildi.

Turnuvada erkeklerde Yüksel Ceylan birinci, Kenan Domaç ikinci, Utku Kabil üçüncü olurken, bayanlarda ise Gülşah Kısa birinci, Semra Atmaca ikinci, Esra Doğu üçüncülüğü elde etti.

Coliseum Sports Club ve Masa Tenisi Federasyonu işbirliğinde düzenlenen turnuvanın sona ermesinden sonra dereceye giren sporculara ödülleri Coliseum Sports Club Spor Müdürü Ahmet Kerim Kulçak, Arma Spor Kulüp Başkanı Murat İlter ve Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak tarafından verildi.

Kaynak: İHA