Altay, Töraydın'a Emanet

Teknik Direktör İsmet Taşdemir ile yollarını ayıran TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay’da son 4 maçta takımın başında Sportif Direktör Özden Töraydın’ın olacağı açıklandı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Karşıyaka mağlubiyeti sonrasında Teknik Direktör İsmet Taşdemir ile yollarını ayıran Altay’da teknik adam belirsizliği son buldu. Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu yaptığı açıklamada ligin tamamlanmasına 4 maç kaldığı ve yeni bir teknik adam ile anlaşmayacaklarını açıkladı.

Ekmekçioğlu, “A Takımımız, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta kalan 4 maçlık kısa ve kritik süreyi takımımızı her anlamda en iyi tanıyan ve her zaman beraber olduğumuz ekibimizdeki; başlarında Sportif Direktörümüz Özden Töraydın olmak üzere Görkem Güngör, Tansu Yanık ve Kıvanç Bozkurt hocalarımız ile tamamlayacaktır.

Bugüne hep beraber geldik, son dakikaya kadar yine hep birlikte hak ettiğimiz bir üst lig hedefi için mücadele edeceğiz. Unutulmamalıdır ki; bizim için başarının en büyük anahtarı birlik ve beraberliğimizin sürekliliği, her zaman her yerde tek yürek olmamızdır” dedi.

Kaynak: İHA