Aliağa Belediyesinden Miraç Kandiline Özel Program

Üç ayların içerisinde yer alan ve Müslümanlar için önemli ibadet günlerinden biri olan Miraç Kandili Aliağa’da özel bir programla idrak edilecek. Aliağa Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan programa birbirinden değerli hafızlar konuk olacak.

Duaların ve ibadetlerin sıklaşacağı, İslam ümmetinin hep birlikte coşkuyla karşılayacağı, işlenen sevapların katlanacağı mübarek Miraç Kandili özel programı 13 Nisan 2018 Cuma günü Enka Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

Programda; Dünya Kur’an Okuma Birincisi Selman Okumuş, Dünya Ezbere Kur’an Okuma Birincisi Muhammed Said Tusi, Dünya Kur’an Okuma Birincileri Faruk Şahin, Muharrem Şahin, ilahileriyle ünlü Abdurrahman Önül ile Kalbe Yolculuğun Minik Hafızları yer alacak.

Programa katılan konuklar, mevlidhanlar ve hafızlar ile bir araya gelerek gecenin manevi huzurunda hep birlikte semaya el açarak dua edecek. Dünya Ezbere Kur’an-ı Kerim okuma birincisi Hafız Selman Okumuş’un doyumsuz sohbeti ile başlayacak programda Hafız Muhammed Said Tusi, katılımcılara Kur’an ziyafeti sunacak. Abdurrahman Önül ise semazen gösterileri eşliğinde söyleyeceği ilahileriyle katılımcılara unutulmaz bir gece yaşatacak.

Kaynak: İHA