Ağrı 1970 Spor Destek Bekliyor

Bölgesel Amatör Ligi 1. Grupta bu yıl şampiyon olan Ağrı 1970 Spor, 1954 Adıyamanspor ile önümüzdeki günlerde yapılacak play-of maçı öncesi iş adamları ve vatandaşlardan destek bekliyor.

Bu sezon Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) şampiyon olarak 17 yıl aradan sonra 3. Lig’e bu kadar yaklaşan Ağrı 1970 Spor önümüzdeki günlerde 3. Lig’e çıkmak için 1954 Adıyamanspor ile tarafsız bir sahada tek maç usulü play-off maçı yapacak. 2 yıldır büyük emekler ve umutlarla kurulan Ağrı ekibi sezon boyunca birçok kesimden destek gördü. Paly-off maçı öncesi futbolcularına 1 milyon Türk lirası prim açıklayan 1954 Adıyamanspor birçok kesimden destek görürken, Ağrı 970 Spor beklenen desteği görmeyince henüz primleri açıklayamadı.

3. Lig’e çıkmak için nisan ayı içerisinde 1954 Adıyamanspor ile play-off maçına çıkacaklarını söyleyen Ağrı 190 Spor Kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım, “Takımımız kurulduğu 2 yıldan bu yana ben ve arkadaşlarım çok çaba sarf ettik, her şeyimizi Ağrı 1970 Spor için seferber ettik. İstediğimiz başarıyı sağlayıp bu sezon şampiyon olduk, lig süresi boyunca kentte müthiş bir atmosfer ve heyecan vardı, ancak şimdi bunu göremiyoruz. Ağrı 1970 Spor burada olmayı hak etmiyor, geçmişi profesyonel liglerde başarılı olan bu kulübe sırt çevirmek yerine herkesin destek olması gerekiyor. Bu fırsat 10 yılda bir geliyor ayağımıza, 1954 Adıyamanspor ile oynayacağımız play-off maçını mutlaka kazanmamız lazım, rakip takım 1 milyon Türk lirası prim açıkladı.

Türkiye çapında önemli iş adamlarımız ve bürokrasimiz var, biz onlardan maddi destek bekliyoruz, gelin şehrimizin takımına sahip çıkalım. Önümüzdeki sezon 3. Lig’de oynayalım Ağrı daha iyi yerleri hak ediyor” dedi.

Kaynak: İHA