Gökhan Gönül'den Tatlıses'e cevap

İbrahim Tatlıses'in geçtiğimiz günlerde "Gökhan Gönül 'Fenerbahçeli'yim' dedi" açıklamasına, Gökhan Gönül'den cevap geldi.

Gökhan Gönül'den Tatlıses'e cevap
Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek vermek için bölgeye giden heyette bulunan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, gezi esnasında Gökhan Gönül'le yaptığı görüşmeyi aktarması bir anda gündem oldu.

Tatlıses, Gökhan Gönül'e 'Beşiktaşlı'sın öyle mi' diye sordum. 'Olur mu abi, ben Fenerbahçeli'yim' dedi.' açıklaması spor dünyasını karıştırdı.

Gökhan Gönül'den Tatlıses'e cevap

'AKITILMASI GEREKEN KAN VARSA...'

Bu açıklamalar günlerdir konuşulurken, Beşiktaş'ın milli yıldızı Gökhan Gönül'den cevap geldi.

Beyaz Futbol mikrofonlarına konuşan Gönül 'Ben bu formayı sırtımda taşıdığım sürece bu takımın bir parçasıyım. Bu takım için sahada gerekli mücadeleyi verdiğimi düşünüyorum. Vermeye de devam edeceğim. Akıtılması gereken bir kan varsa sahada akıtırım. O yüzden başkasının söylediklerine girmek istemiyorum. ' dedi

'GIRGIR YAPIYOR'

İbrahim Tatlıses'in konuşması hakkında Sinan Engin de yorum yaparken 'İbrahim ağabey gırgır yapıyor sanırım. Esprili bir sohbet sırasında geçen cümleyi çekip söylüyordur. Fenerbahçe'de oynarken bacağında kartal dövmesi var diyorlardı' diye konuştu.