Denizlispor-MKE Ankaragücü Maçında Yaşanan Olaylar

Denizlispor Kulübü Başkanı Üstek: 'Denizlispor camiası, fair play ruhunda her zaman önderdir'.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un kulüp başkanı Mustafa Üstek, camialarının fair play konusunda her zaman önder olduğunu söyledi.

Üstek, gazetecilere, ligin 29. haftasında oynadıkları MKE Ankaragücü maçında protokol tribününde çıkan olayları ve rakiplerine PFDK tarafından verilen cezalara ilişkin değerlendirmede bulundu.

MKE Ankaragücü maçında yaşanan olaylar neticesinde kulüplerinden hiçbir yöneticinin PFDK'ye sevk edilmediğine dikkati çeken Üstek, şunları ifade etti:

"Görüntülerin incelenmesi sonucunda oluşturulan temsilci raporu ile bu cezalar verildi. Kimin haklı, kimin haksız olduğu bu raporda açıkça bellidir. Ankaragücü gibi köklü bir takımın bu olaylarla anılması çok üzücü. Bir kulüp başkanı elinde sandalye ile şeref tribününde rakip takım yöneticilerine saldıramaz. Bu davranış hiçbir yerde kabul edilemez. Denizli'de veya diğer illerimizde böyle bir olayın tekrarlanmamasını umut ediyoruz. Kulübümüzden tek bir yöneticinin bile ceza almaması Denizlispor'un fair play ruhunu hala yaşattığını göstermiştir. Denizlispor camiası, fair play ruhunda her zaman önderdir."

Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanan Denizlispor-MKE Ankaragücü maçının 45. dakikasında MKE Ankaragücü oyuncusu Alihan Kubalas'ın kırmızı kart görmesi sonrası protokol tribününde kavga çıkmış, Denizlispor Kulübü Başkan Yardımcısı Taner Atilla yaralanmış, taraflar polisin müdahalesiyle sakinleştirilmişti.

Kaynak: AA