Osmaniye Barosu Futbol Turnuvası Sona Erdi

Osmaniye Barosu Geleneksel Kurumlar arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi. 26 Şubat tarihinde başlayan turnuva, oynanan final maçıyla sona erdi.

Valilik Spor, Avukat Katipleri Spor, Cezaevi Jandarma Spor 1, Cezaevi Jandarma Spor 2, Kadirli Avukatlar Spor, TEK Chelsa FC Spor, Sunar Özlem Spor, Osmaniye CİKDER Spor, GBM Spor, T 2 All Star Spor, Zeytindalı Jandarma Spor, Kaptanlar Spor, Milli Eğitim ARGE Spor, 2 Nolu Afrin Spor, T 2 Ayyıldızlar Spor, Osmaniye Belediye Spor, İl Milli Eğitim Spor, Gençlik Spor, Osm.Bel.Mal.Hizm. Spor, Defterdarlık Spor, Osmaniye CTE Spor, İbn-i Sina Hastanesi Spor, Osmaniye SGK Spor, C Tipi Ceza İnfaz Spor, Osm.Bel.Bak.Onarım Spor, İl Tarım Spor, Kadirli Adliyesi Spor, Osmaniye Adliyesi Spor, G.M.Kemal Ortaokulu Spor, Osmaniye Barosu Stajyer Spor, İş-Kur Spor, Osmaniye BSTM Spor takımlarından oluşan 32 takımın mücadele ettiği turnuvada şampiyon Kadirli Barosu avukatlarından oluşan Kadirli Avukatlar Spor takımı oldu.

32 takımın 4’erli gruplarda oynadığı maçlar sonunda gruplarından ilk iki takım 16 takımlı eleme grubuna yükseldi. Eleme maçlarının ardından çeyrek final, yarı final ve final maçları ile turnuva tamamlandı.

Turnuvanın 3.’lük- 4.’lük maçı Valilik Spor ile İl milli Eğitim Spor arasında oynandı. Rakibini 3-1 yenen Valilik Spor turnuvada 3. oldu. Final maçı ise Kadirli Avukatlar Spor ile Osmaniye Belediyesi Bakım Onarım Spor takımları arasında oynandı bu maçta da rakibini 3-1 yenen Kadirli Avukatlar Spor takımı turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada ilk üçe giren takımlara kupa ve madalya verildi.

Turnuvanın En Centilmen Takımı ise Osmaniye Adliyesi Spor oldu.

Osmaniye Barosu Başkanı Dilem Aksoy, “Ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğe en çok ihtiyacı olduğu bu günlerde bu turnuva bize göre isabetli oldu. Çünkü bu turnuvayı düzenlememizdeki birinci amacımız kurumlar arasında birlik, beraberlik ve dostlukların pekişmesidir. Turnuvamız da bu doğrultuda çok güzel geçti. Dereceye giren takımları tebrik ediyorum. Ayrıca turnuvaya katılan tüm takımlara da teşekkür ediyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz turnuvamızı inşallah önümüzdeki yıllarda da devam ettireceğiz” dedi.

Kaynak: İHA