Karesispor'lu Basketçiler Bigadiç'te

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Karesispor sezon başından bu yana geleneksel hale getirdiği ve Karesispor’lu basketçiler ile öğrenci buluşmalarına Bigadiç’te devam etti.

Karesispor’lu basketbolcular ve teknik kadro Bigadiç Kuvayı Milliye Anadolu Lisesi’ndeki panelde öğrencilere konuk oldu. İlçenin konferans salonunun dolduğu etkinlikte öğrencilerin sorularını yanıtlayan takım, panelin ardından hatıra fotoğrafları çektirdi.

Karesispor Baş Antrenörü Gencer Baytimur, soru-cevap kısmında söz alarak öğrencilerin bir basketbol maçını salondan veya televizyondan takip edip etmediklerini sordu. Salondan sadece 2 kişinin el kaldırması üzerine “O zaman ben bu takımın baş antrenörü olarak gelecek hafta oynayacağımız iç saha maçımıza sizleri davet ediyorum. Bundan sonra da bütün maçlarımızda sizleri aramızda görmek istiyoruz” dedi.

Oldukça keyifli geçen panelde Karesispor’lu oyuncuların sözleri sık sık alkışlarla bölünürken panelin sonunda Karesispor tarafından Kuvayı Milliye Anadolu Lisesi’ne forma hediye edildi. Bigadiç ilçesinde düzenlenen panele Karesispor’dan Genel Menajer Anıl Uyanık, Baş Antrenör Gencer Baytimur ile oyuncular Ryan Wright, Hazer Avcı ve Gökhan Karabıyık katıldı.

Öğrenciler, profesyonel takım yöneticileri ve oyuncularına soru sorma, hayallerini ve hedeflerini öğrenme imkanı bulurken panelin tamamlanmasının ardından bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA