Sorgun Belediyespor'da Terzi Dönemi

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Ligi'ne yükselen Sorgun Belediyespor Voleybol Takımı antrenörlüğüne Ümit Terzi getirildi.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl birinci lige çıkan voleybol takımıyla ilgili geleceğe yönelik planları olduğunu belirterek, bu planlar çerçevesinde antrenör Ümit Terzi ile 3 yıllık anlaşma sağladıklarını söyledi.

Şimşek, hedeflerinin her yaş grubundan bir altyapı kurmak, diğer yandan da ligde orta sıralarda mücadele edecek bir kadro oluşturabilmek olduğunu anlatarak, "Projelerimizi hayata geçirebilmek için, Ümit hoca ile anlaşma sağladık. Kendisi Efeler Ligi deneyimi olan, ligi çok iyi tanıyan bir hoca. Transferleri de kendisine bıraktık. Kuracağımız altyapı ile önümüzdeki yıllarda Efeler Ligi'ne çıkacak bir kadro oluşturmayı hedefliyoruz." dedi.

Antrenör Terzi ise Sorgun Belediyespor ile anlaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

Terzi, "Sorgun Belediyespor, kuruluşunun ilk yılında bir üst lige çıkma başarısı göstermiş bir takım. Ben Gümüşhane Torul'dan hedefleri olan bir takıma gelmek için ayrıldım. Burada yaptığımız görüşmelerde gördüm ki, burada bir potansiyel var ve geleceğe yönelik çalışmalar yapılmak isteniyor. Onun için Sorgun Belediyespor'u tercih ettim. Bundan sonraki hedefimiz önümüzdeki yıllarda Efeler Ligi'ni yükselmektir." diye konuştu.

Kaynak: AA