Batı Karadeniz Şampiyonu, Kupasını Antalya'da Aldı

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Batı Karadeniz Ligi Şampiyonu Karabük Yaşa ve Yaşat Veteranlar Kulübü, kupasını Antalya'da düzenlenen törenle aldı.

Side'de bir otelde yapılan kupa törenine, Karabük Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İhsan Çevik, Karabük Yaşa ve Yaşat Derneği Başkanı Abdullah Küçüktepe, Karabük Yaşa ve Yaşat Veteranlar Kulübü Teknik Direktörü Hasan Eroğlu ve futbolcular katıldı.

Karabük'ün kupası, TMVFL Başkanı Kenen Gürsu tarafından takım kaptanı Tuncay Başaran'a verildi.

TMVFL Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan Batı Karadeniz şampiyonu, 22-29 Nisan'da Antalya'da yapılan maçlarda, Karabük'ü başarıyla temsil etti.

İlk maçında Adatepe Masterler ile 2-2 berabere kalan Karabük ekibi, ikinci maçında Ardeşen Veteranlar'a 1-0 yenildi.

Üçüncü maçına çıkan Karabük, Ada Kauçuk Masterler'i 7-2 gibi farklı bir skorla eleyen Batı Karadeniz şampiyonu, Selimiye Veteranları karşısında da sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Vatan Kupası Finali'nde mücadele etme hakkı kazanan Karabük ekibi, 10 kişi tamamlayabildiği maçta rakibi Kırklareli Masterler'e 6-0 yenildi.

Samsun Metro Veteranlar'ın Türkiye Şampiyonu olduğu, Çorum Veteranlar'ın federasyon kupasını, Kırklareli Masterler'ın da Vatan kupasını aldığı finallerde, Karabük Yaşa ve Yaşat Veteranlar ise Centilmenlik kupasıyla ödüllendirildi.

Küçüktepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın Antalya'da Karabük'ü başarıyla temsil ettiğini, kendilerine detsek veren firmalara ve kuruluşlara teşekkür ettiklerini kaydetti.

Kaynak: AA