Bartın Belediyesi Tenis Takımı İzmir'de Yarı Finale Yükseldi

Bartın Belediyesi Spor Kulübü Tenis Takımı sporcularından Cihan Çakmakçı, İzmir’de düzenlenen Tekerlekli Sandalye Tenis Turnuvası’nda yarı finale yükseldi.

İzmir Kültür Park’ta düzenlenen Tekerlekli Sandalye Tenis Turnuvası devam ediyor. Çekişmeli ve birbirinden zor maçlara sahne olan turnuvada Bartın’ı antrenör Ali Güler önderliğinde Bartın Belediyesi Spor Kulübü sporcularından Sefa Ercan, Kenan Yaprak ve Cihan Çakmakçı ile Ali Güler ve Tenis Kulübü oyuncusu Ravza Karataş başarı ile temsil ediyor. 25 Mart Pazar günü başlayan ve 5 Nisan Perşembe günü sona erecek olan turnuvada, Bartın Belediyesi Spor Kulübü Tenis Takımı’nın sporcularından Cihan Çakmakçı, Junior kategorisinde yarı finale yükseldi.

“Her zaman sporcunun yanındayız”

Turnuvada yarı finale yükselerek büyük bir başarı elde eden Cihan Çakmakçı’yı tebrik ederek başarılar dileyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “İlimizi ve kulübümüzü ülkemizde ve ulusal platformlarda en iyi şekilde temsil eden bu özel sporcularımız bizleri her zaman onurlandırdılar, gururlandırdılar. Bizlerde Bartın Belediyesi olarak her zaman onların spor yapmalarını kolaylaştırma anlamında elimizden gelen desteği sağlamaya çalıştık. Sporcularımız İzmir’de devam eden Tekerlekli Sandalye Tenis Turnuvası’nda da başarını sürdürüyorlar. Sporcularımızdan Cihan Çakmakçı birbirinden zor maçlar sonunda yarı finale yükselmeye başarmıştır. Çakmakçı’yı ve diğer sporcu kardeşlerimizi mücadelelerinden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA