Kasımpaşa 1 - 4 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti.

Kasımpaşa 1 - 4 Fenerbahçe
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Kasımpaşa ile Fenerbahçe karşılaştı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadeleyi 4-1 Fenerbahçe kazandı.

Fenerbahçe'nin gollerini 31. dakikada Josef, 64. dakikada Şener, 74. dakikada Valbuena ve 90+4'te Janssen kaydetti. Kasımpaşa'nın tek golünü 52. dakikada Skrtel'in kendi kalesine attı.Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 63'e yükselterek zirve takibini sürdürdü. Kasımpaşa ise 40 puanla 9. sırada kaldı.Ligin 32. haftasında Fenerbahçe sahasında Bursaspor'u ağırlarken, Kasımpaşa deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak

FENERBAHÇE FARKA GİTTİ

Sarı lacivertliler maça temkinli başlarken, ilk bölümde ev sahibi ekip yan toplarla etkili olmaya çalıştı. 17. dakikada Kasımpaşa gole yaklaştı ama öne geçen Fenerbahçe oldu. 31. dakikada Aatıf'ın ara pasıyla sol taraftan ceza sahasına giren Hasan Ali Kaldırım'ın bekletmeden ortasında, altıpasta müsait durumda bulunan Josef topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.

İkinci yarıya iyi başlayan ev sahibi ekip, Fenerbahçe'yi sahasından çıkarmadı ve aradığı gole 52. dakikada buldu. Ceza sahasında son olarak topu önünde bulan İlhan'ın vuruşunda son olarak Sktrel dokundu ama çıkarmayı başaramadı ve skora denge geldi.

Golden sonra öne çıkmaya başlayan Fenerbahçe, 64. dakikada yeniden öne geçti. Şener Özbayraklı rakibinden dönen topa çaprazdan nefsi vurdu ve sarı lacivertlileri bir kez daha öne geçirdi. 74'te ise Fenerbahçe'yi rahatlatan gol Valbuena'dan geldi. Giuliano'nun sıfırdan çevirdiği topta Fransız yıldız farkı ikiye çıkaan isim oldu. Bu golde Kasımpaşalı futbolcular uzun süre topun dışarından çevrildiği yönünde itirazlarda bulundu. Uzatmalarda Fenerbahçe, Janssen ile bir gol daha buldu ve maçı 4-1 kazandı.

DERBİ HAFTASINI İYİ DEĞERLENDİRDİ


Fenerbahçe, böylece galibiyet serisini de 5 maça çıkardı ve 63 puana yükseldi. Sarı lacivertliler, böylece zirvedeki rakirakipleri Galatasaray ile Beşiktaş'ın karşılaşacağı haftayı iyi değerlendirmiş oldu.