'Başarılı Bir Sezon Geçirdiğimizi Düşünüyorum'

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Boncuk: 'Süper Lig'den düşeli üç sezon oldu. Bizimle birlikte, bizden sonra düşen birçok kulüp alt lige gitti. Bizim 3 yıldır burada tutunuyor olmamız camia olarak başarıdır diye düşünüyorum'

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok'un kulüp başkanı Remzi Boncuk, "Yaşanan sorun ve sıkıntılar göz önüne alındığında, sportif açıdan başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum." dedi.

Boncuk, düzenlediği basın toplantısında, kulübün ilk oturumu 7 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa aday olmayacağını söyledi.

Yaklaşan genel kurul öncesinde hazirun listesini açıkladıktan sonra camiadan kendilerini suçlayıcı şekilde çok eleştiri aldıklarını vurgulayan Boncuk, "Bunun üzerine hafta içi yönetim kurulumuzla bir toplantı yaptık. Yönetim kurulu olarak üyelerin aidatlarını ödeme süresini 4 Mayıs Cuma gününe kadar uzatma kararı aldık. Bu tarihe kadar aidatlarını yatıran üyelerimiz genel kurulda oy kullanabilecek." diye konuştu.

Boncuk, Balıkesirspor Baltok olarak bu sezon zaman zaman sıkıntılı süreçler yaşadıklarını da aktardı.

Sezon başında "Bizim bu yılki hedefimiz, rahat bir şekilde sezonu tamamlamak ve düşme korkusu yaşamadan olursa play-off'a katılmak." dediğini hatırlatan Boncuk, şunları kaydetti:

"Yaşanan sorun ve sıkıntılar göz önüne alındığında, sportif açıdan başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Süper Lig'den düşeli üç sezon oldu. Bizimle birlikte, bizden sonra düşen birçok kulüp alt lige gitti. İşte Gaziantep bu sene düşer düşmez alt lige gitti. Bizim 3 yıldır burada tutunuyor olmamız camia olarak başarıdır diye düşünüyorum. Sezona transfer yasağı ile başladık, ardından maddi imkansızlıklardan dolayı devre arasında da transfer yapmadık. Amacımız borç yükünü hafifletebilmekti."

Kaynak: AA