Yılmaz, Fatsa Belediyespor'u Kutladı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, 3. Lig'e yükselme başarısını gösteren Fatsa Belediyespor’un yönetici ve sporcularını kabul etti

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nden (BAL) TFF 3. Lig'e yükselme başarısını gösteren Fatsa Belediyespor’un yönetici ve sporcularını kabul ederek kutladı.

Yılmaz, Fatsa Belediyespor’un idari ve teknik yönetimi ile futbolcularını makamında kabul etti.

Fatsa Belediyespor heyetini kutlayan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Fatsa Belediyespor’un 19 yıl aradan sonra üçüncü lige çıktığı bu süreçte heyecanı ve mutluluğu hep birlikte yaşadık. Sizler kadar bizler de mutlu olduk. Bu mutluluğu bize yaşattıkları için başta Fatsalı hemşehrilerimiz olmak üzere, Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’ı, Kulüp Başkanımız Ayhan Demir’i, teknik kadroyu ve futbolcuları tebrik ediyor ve kendilerine teşekkür ediyorum."

- Şampiyonluk primi

Yılmaz, Fatsa Belediyespor’a verdikleri şampiyonluk primi sözünü yerine getireceklerini de belirterek, "Bu mutluluğu taçlandırmaya yönelik geçmişte vermiş olduğumuz taahhütleri yerine getireceğiz. Fatsa Belediyespor’un şampiyon olması durumunda söz verdiğimiz şampiyonluk primini Ayhan Başkan ile birlikte karşılayacağız." dedi.

Bunun yananda Fatsa Belediyespor’un tesisleşmesine destek vereceklerini dile getiren Yılmaz, şunları söyledi:

"Fatsa Belediye Başkanımız ve Kulüp Başkanımızla birlikte önümüzdeki sürece ilişkin görüş alışverişinde bulunduk ve gerekli planlamalarımızı yaptık. 3. Lig demek profesyonellik ve kurumsallık demek. Bu nedenle kurumsallaşmayı sağlamamız gerekiyor. Fatsa Bolaman’daki alanımızda yeni bir düzenleme yaparak orayı Fatsa Belediyesporlu futbolcularımızın konaklayacağı, antrenmanlarını yapacağı ve sosyal aktivitelerde bulunacağı bir tesis hâline getireceğiz. En kısa zamanda bu tesisi ihale edip, yapımını tamamlamayı ve Fatsa Belediyespor’a teslim etmeyi istiyoruz. Bu sayede Fatsa Belediyespor’un tesisleşmesi konusunda verdiğimiz sözü de yerine getirmiş olacağız."

Kaynak: AA