'Beyzbol Ve Softbol Edirne'de Gelişim Gösteriyor'

Türkiye Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu Teknik Kurulu Üyesi ve softbol antrenörü Özkan Arsu, son yıllarda yapılan çalışmalarla beyzbol ve softbol branşlarının Edirne'de gelişim gösterdiğini söyledi.

Arsu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Edirne'de her iki branşta da takımların kurulduğunu belirtti.

Beyzbol 2. Lig 1. etap B Grubu müsabakalarının geçen hafta sonu Edirne'de yapıldığını hatırlatan Arsu, karşılaşmaların heyecanlı geçtiğini kaydetti.

Edirnelilerin müsabakalara ilgi gösterdiğini ifade eden Arsu, şöyle devam etti:

"Edirne'de Rumeli Gençlikspor ile Edirne Kültür Sanat ve Doğa Sporları kulübü olmak üzere iki beyzbol takımımız var. Edirne'de hem beyzbol hem de softbolun gelişmesi için belli çalışma yapıyoruz. 2 yıldır iki branş içinde antrenmanlar yapılıyor. Geçen hafta sonu Edirne'de erkeklerde Beyzbol 2. Lig 1. etap B Grubu müsabakaları yapıldı. Bursa'dan 3 takım ve Edirne'den 2 takım mücadele etti. 2 yıl içinde beyzbol ve softbol daha iyi yerlere gelir. Biz elimizden geldiği kadar malzeme temini yaptık. Malzemeler yurt dışından geldiği için oldukça pahalı. Edirne'de malzeme anlamında sahaya kurduğumuz sistem Türkiye'de hiç bir yerde yok. Saha anlamında henüz iyi değiliz."

Kaynak: AA