Bandırmasporlu Futbolculara Öğrenciler Antreman Yaptırdı

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Teknik Direktör İsmail Ertekin ve yardımcılarının görevlerini devrettiği öğrenciler, takımın antrenmanını yönetti.

Bandırmaspor'un Küçük Sanayi Sitesi'nde bulunan tesislerindeki çalışma öncesi bordo-beyazlı takımın teknik direktörü Ertekin'in görevini Gökmen Özince'ye (13), yardımcıları da İlkcan İnan Tığlı (13) ve Enes Aygül'e (13) bıraktı.

Teknik hocaların görevi bıraktıkları öğrenciler, bordo-beyazlı oyuncuların sabah antrenmanını birlikte yönetti, çalışmanın ardından toplu fotoğraf çektirildi.

Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm çocukların bayramını kutlayarak, "Güzel bir etkinlik yaptığımızı düşünüyorum. Geleceğimiz olan arkadaşlarımıza bugün görevimizi verdik. Onlar da takımımızı çalıştırıyorlar. Son derece memnunuz bu gibi etkinliklerden. Genç kardeşlerimiz inşallah ilerde bu görevlere gelirler. Çok da iyi işler yaparlar diye düşünüyorum." diye konuştu.

Ligde oynayacakları iki maç kaldığını anımsatan Ertekin, "Şu an itibariyle play-off için büyük bir avantaj sağladık. Şampiyonluk potasında matematiksel şansımız var ama futbolda ne olacağını bilemeyiz. Önümüzdeki hafta sahamızdaki Kırklarelispor maçını kazanıp, ilk önce playy-off'u garanti etmemiz gerekiyor. Ondan sonra da, puantaj durumuna göre Sakarya'da finalde oynayabiliriz diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA