23 Nisan'da 'Flyboard'la Eğlendiler

Antalya'nın Kemer ilçesinde çocuklar, flyboarda binerek bayram coşkusu yaşadı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda denizin üzerinde flyboarda binerek eğlendi.

Ay Işığı Koyu'nda dünya şampiyonasına katılmak için antrenmanlarına devam eden Türkiye flyboard şampiyonu Uğur Piro, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bazı gençleri ve çocukları flyboarda bindirdi.

Piro ve takım arkadaşları, denizin üzerinde Türk bayrağı açarak, flyboard gösterisi sundu. Daha sonra Piro ve arkadaşlarının kontrolünde flyboarda binen çocuklar da Türk bayrağı açarak bayramı kutladı.

Piro, gazetecilere yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklara farklı heyecan yaşatmak için böyle bir organizasyon yapmak istediklerini söyledi.

Piro, "Amacımız, çocuk bayramında onları eğlendirmekti. Birkaç çocuğu flyboarda bindirip Türk bayrağı açtırdık. Onlar da denizin üzerinde Türk bayrağı açmanın heyecanını ve gururunu yaşadılar. Onları mutlu etmek bizim için önemliydi." dedi.

İlk defa flyboarda binen Nehir Doğan da ilk başta çok heyecanlandığını, daha sonra alıştığını söyledi. Doğan, bütün çocukların bayramını kutlayarak denizin üzerinde uçmanın çok güzel bir duygu, Türk bayrağını açmanın ise kendisi için gurur verici olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA