Mehmet Altıparmak Açıklaması 'Hak Ettiğimiz Bir Galibiyet Oldu'

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, ”Play-off turlarına kalabilmemiz için mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı” dedi.

Adana Demirspor maçının ardından açıklamada bulunan BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, ”Maçtan önce Samsunspor maçını da neticesinden sonra artık bizim maç çok önemli hale gelmişti. Hem rakibimiz için hem de bizim için. Zaten bizim dünkü sonuçlardan sonra mutlak kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı play-off turuna kalabilmek için. Oyun genelinde zaten maçın ilk yarısında bariz çok üstünlüğümüz vardı. Belki de 4-5 farklı üstünlüğü yakalayabilecek pozisyon yaşadık. 1-0’dan sonra çok net girdik. İkinci yarı oyuncularıma bambaşka bir maç olacağını, ilk 10 dakikanı çok önemli olduğunu söyledi.

Adana Demirspor ilk 10 dakika 2-1 öne geçti ama biz o anda bile hiç inancımızı kaybetmeden ayağa pas yaparak hiç telaş yapmadan maçı kazanacağımızı gerçekten biliyorduk. Oyuncularıma da aynı şeyi söyledi.

Çok zorlu bir karşılaşma olacak ama tabi ki rakibin durumunda, müthiş bir tarafta kitlesi var. Ondan dolayı zor olacağını biliyorduk. Ama eğer bir hedefiniz varsa bu zor da olsa aşmak zorundasınız. Biz 2-1’den maçı 3-2’e çevirerek bunu göstermiş oldu. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu” dedi.

Kaynak: İHA