KYK Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından Kırıkkale’de düzenlenen voleybol turnuvasında bölge şampiyonu Ankara ekibi oldu.

Kırıkkale KYK’nın ev sahipliğini yaptığı KYK İller Arası 32. Voleybol Turnuvası Bölge Finalleri oynanan final müsabakasıyla sona erdi. Finalde KYK Ankara, KYK Eskişehir’i üç farkla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Turnuvada KYK Karabük ise üçüncü oldu. Şampiyon olan KYK Ankara Türkiye Finallerinde mücadele etmeye hak kazandı.

Baştan sona heyecan ve mücadele içinde geçen turnuvada centilmenlik ve dostluk ön plandaydı. Final maçının ardından düzenlenen törenle takımlara kupaları ve ödülleri takdim edildi. Ödül töreninde KYK Kırıkkale İl Müdürü İsmail Haluk Karahan, “İlimizde misafir ettiğimiz öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Onlar da büyük bir özveri ile mücadele ederek centilmenlik ve dostluk örneği gösterdiler. Turnuvada boy gösteren tüm takımları gösterdikleri mücadeleden dolayı kutlar, şampiyon olan KYK Ankara takımını tebrik ederim. Ayrıca organizasyonda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA