Kulüplerarası Halk Oyunları Grup Birinciliği

Kulüplerarası Halk Oyunları Grup Birinciliği yarışları 35 kulüpten 700 oyuncunun katılımıyla Muğla'nın Menteşe ilçesinde gerçekleştirildi.

Kulüplerarası Halk Oyunları Grup Birinciliği yarışları 35 kulüpten 700 oyuncunun katılımıyla Muğla'nın Menteşe ilçesinde yapıldı.

Menteşe Spor Salonu'nda düzenlenen Kulüplerarası Halk Oyunları Grup Birinciliği yarışlarına Afyon, Uşak, Balıkesir, Kütahya ve Muğla’dan 35 kulüp ile 700 sporcu katıldı.

Halk Oyunları Gençler Düzenlemesiz dalda Kütahya Tavşanlı Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü birinci, Balıkesir Kurtdereli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü ikinci, Afyon Erkmen Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü üçüncü oldu.

Halk Oyunları Gençler Düzenlemeli dalda ise Bodrum Ortakent Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü birinciliği, Tavşanlı Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü ikinciliği, Uşak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü üçüncülüğü elde etti.

Birinci olan Kütahya Tavşanlı Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü ve Bodrum Ortakent Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü madalya ve kupalarını Vali Esengül Civelek’ten aldı.

Grup yarışları, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Törene, Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, ilçe protokolü ve sporcu aileleri katıldı.

Kaynak: AA