Boris Rapaic Açıklaması 'Fenerbahçe Forması Altında Kazanacağım Sayısız Başarının Hayalini Kuruyorum'

Fenerbahçe’nin efsane oyuncularından Milan Rapaic’in altyapıda forma giyen oğlu Boris Rapaic, A takım forması altında kazanacağı başarıların hayalini kurduğunu söyledi.

Fenerbahçe’nin eski yıldızlarından Milan Rapaic’in oğlu Boris Rapaic, sarı-lacivertli kulübün dergisine açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe U21 takımında görev yapan Rapaic, “Fenerbahçe’de oynamak, çubuklu formayı giymek çok büyük bir onur ve gururdur. Bu formayı sırtınıza geçirdiğiniz andan itibaren bunu hissedebiliyorsunuz. Bu forma için var gücümle mücadele etmeye çalışıyorum” dedi.



“İnşallah A takıma yükselip, büyük başarılar kazanacağım”

Kariyeri ile ilgili büyük beklentileri olduğunu dile getiren 20 yaşındaki futbolcu, “Ama bir sonraki adım olarak Fenerbahçe’de A takıma yükselmek istiyorum. Hırvatistan’da bana esprili bir şekilde söylenen bir cümle var, onu da sizinle paylaşmak istiyorum: ‘Babanın yarısı kadar olursan zaten efsane olursun’ şeklinde. Ben de en azından babamın yarısı kadar olmaya çalışıyorum. İnşallah burada A takıma yükselip, büyük başarılar kazanacağım” diye konuştu.

Bugün bulunduğu nokta için herkese teşekkür eden genç isim, “Geldiğim günden bu yana da takım arkadaşlarım bana çok yakın ve samimi davranıyor. Ortamımız harika. Çok mutluyum ve bu performansıma da yansıyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA