Şenol Güneş'in kafasına 5 dikiş atıldı

Şenol Güneş'in kafası yarıldı ve hastaneye kaldırıldı. Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinde yaşanan olaylar nedeni ile mücadele iptal edildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisinde hastaneye kaldırıldı. Kafasına 5 dikiş atılan Şenol Güneş apar topar hastaneye götürüldü. İşte hastanaye kaldırılan Şenol Güneş'in son durumu.

Şenol Güneş'in kafasına 5 dikiş atıldı
Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinde yaşanan olaylar geceye damga vurdu. Mücadelenin hakemi Mete Kalkavan gözlemcilerle yaptığı toplantı sonrasında Fenerbahçe, Beşiktaş derbisini iptal etti. Fenerbahçe derbisinde kafasına yabancı madde atılan Şenol Güneş hastaneye kaldırıldı. Fenerbahçe derbisinde kafası yarılan Şenol Güneş iyi mi? Hastaneye kaldırılan Şenol Güneş'in son durumu haberimizde.

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanan kupa yarı final mücadelesi büyük olaylara sahne oldu. Beşiktaş'ın yedek kalecisi Tolga Zengin ve Fenerbahçe taraftarı arasında çıkan tartışmalar sonucunda mücadele ertelendi. Çıkan olaylarda Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in başına 5 dikiş atıldı ve hastaneye kaldırıldı. Şenol Güneş'in kafasına dikiş atıldığı anlarda Beşiktaş ve Fenerbahçe futbolcuları soyunma odasında birbirine girdi.
Fenerbahçe derbisinde aldığı darbe sonucunda kafası yarılan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş daha sonra hastaneye kaldırıldı.

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma'nın korner kullanmak için köşe gönderine gittiği anda Fenerbahçe taraftarları sahaya yabancı madde atmaya devam etti. Bu esnada Quaresma'nın yerine Caner Erkin korner atışını kullanmaya gitti fakat taraftarlar yabancı madde atmaya devam etti. Korner atışı kullanıldıktan kısa bir süre sonra yedek kulübesindeki Tolga Zengin ile Fenerbahçe taraftarları arasında tartışma yaşandı.

ŞENOL GÜNEŞ YERDE KALDI

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe taraftarlarıyla tartışan Tolga Zengin'i uyarmaya gelince başına gelen yabancı madde nedeniyle yerde kaldı.

KORİDORLAR KARIŞTI

Yaşanan olayların ardından maç durdu ve Beşiktaşlı futbolcular soyunma odasına gitti. Aynı şekilde Mete Kalkavan ile birlikte yardımcıları da soyunma odasına gitti. İki takım oyuncularının soyunma odasına gittiği anda futbolcular arasında koridorlarda da sert tartışma yaşandı. Koridorlarda yaşanan kavganın ardından polis ekipleri müdahale etmek için koridorlara girdi.

Şenol Güneş'in kafasına 5 dikiş atıldı

Şenol Güneş'in kafasına 5 dikiş atıldı

Şenol Güneş'in kafasına 5 dikiş atıldı