KYK'lı Gençlerde Potanın Şampiyonları Belli Oldu

Erzurum KYK İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde YURTKUR İller arası Basketbol Bölge Grup Şampiyonası Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapıldı. Kızlarda Erzurum, erkeklerde Erzincan şampiyon oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İller arası Basketbol Bölge Grup Şampiyonası sona erdi.

Erzurum KYK İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde yapılan Basketbol Şampiyonası’na Erzurum, Sivas, Kayseri, Malatya, Erzincan, Tunceli, K.Maraş KYK İl Müdürlüklerinin takımları katıldı.

Kazım Karabekir Spor Salonu’nda oynanan ve üç gün süren turnuvada Erkeklerde finalde Erzurum KYK’yı mağlup eden Erzincan KYK şampiyon olurken, Kızlarda da Kayseri KYK’yı 51-12 gibi farklı bir skorla yenen Erzurum KYK şampiyon oldu.

KYK İl Müdürü Salih Kaygusuz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Tertip Komitesi Üyeleri İbrahim Şimşek, Vedat Engin, Basketbol İl Temsilcisi Cem Culfa, 2. Başkan Koray Emeksiz, tertip komitesi üyesi İlknur Yapağı’nın da izlediği maçlardan sonra kupa töreni yapıldı.

KYK İl Müdürü Salih Kaygusuz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Basketbol İl Temsilcisi Cem Culfa Bölge Grup Şampiyonası’nda dereceye giren KYK takımlarına kupalarını verdi.

8 takımın üç gün boyuncu çok güzel bir turnuvaya imza attığının altını çizen Erzurum KYK İl Müdürü Salih Kaygusuz, tüm takımlara verdikleri sportmence mücadeleden dolayı teşekkür ederek, şampiyon olarak grup atlayan takımlara bundan sonraki maçları için başarılar diledi.

Kaynak: İHA