Çiftçi'den Şanlıurfaspor'a Destek Ziyareti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, pazar günü oynanacak olan Gümüşhanespor maçı öncesinde Şanlıurfaspor’a destek ziyaretinde bulundu.

Gümüşhanespor maçı öncesi Şanlıurfaspor tesislerini ziyaret ederek futbolcular ve teknik heyeti ile bir araya gelen Çiftçi, futbolcularla sohbet ederek yanlarında olduklarını belirtti.

Ziyaretleri kapsamında Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Çiftçi’ye Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Hakan Keşküş, AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

“İlk günden bu yana Şanlıurfaspor’un yanındayız”

Sporculara yönelik bir konuşma yapan Çiftçi, “Şehrimizin marka değeri olan Şanlıurfaspor’u ziyarete geldik. Spor konusunu biz yönetimimize, teknik konuyu ise hocalarımıza bırakmış durumdayız. Bizler de şehirlere hizmet etme noktasında her gün başından beri takımımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Takımızın yönetimini ve siz futbolcuları kutluyorum. Ligin kapanmasına son 3 hafta kala müthiş bir oyun sergiliyorsunuz. 2 Milyon 500 Bin Şanlıurfalı kardeşlerimizin kalbi sizinle atıyor. Önümüzde çok önemli bir maç var ve bu maçın önemini biliyorsunuz. Sezonun başından beri Şanlıurfaspor’un yanındayız. Tüm kurumlar olarak Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçe Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği olarak her zaman yanınızdayız. Gerekli toplantılar yaparak Başkanınız ve yönetim ile gerekli görüşmeleri sağladık. Başkanımızı ve yönetimini kutluyoruz. Şanlıurfalıların kendine olan güveni bu sezon sizin vasıtanız ile yükseldi. Birçok maça gelerek sizlere desteklerde bulunarak işimize baktık. Şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Mehmet Yetim ise, “Sezonun başından beri yanımızda bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’ye teşekkür ediyoruz. Yeni seçilen Gençlik Kolları Başkanımız ile birlikte bizleri ziyarete geldiler. Takımızı motive ederek desteklerini göstermek için ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ederim. Allah’ın izni ile bu moral ve destek ile hafta sonu oynayacağımız oyunda galip geleceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA