Başkan Yaralı'dan Yedi Eylül Spor Kulübüne Malzeme Desteği

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Manisa 2. Amatör Küme E grubunda mücadele eden Saruhanlı takımlarından Yedi Eylül Spor Kulübüne malzeme yardımında bulundu.

Başkan Yaralı, Yedi Eylül Spor Kulübü Başkanı Mustafa Algın ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

Yaralı, burada yaptığı açıklamada Saruhanlı’daki spor kulüplerine belirli dönemlerde bir çok kez malzeme yardımında bulunduklarını ve bulunmaya da devam ettiklerini dile getirerek şunları kaydetti: “Saruhanlı Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyoruz. Bu sezon yeni kurulan Manisa 2. Amatör Küme’de mücadele eden takımlarımızdan Yedi Eylül spora malzeme yardımında bulunduk. İnşallah önümüzdeki sezon daha farklı bir boyutta da desteğimiz olacak. Takımımıza başarılar diliyorum. İnşallah kazasız belasız bir şekilde sezonu başarıyla tamamlayacaklardır. Yolları ve bahtları açık olsun."

Saruhanlı’da faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerine genel anlamda destek verdiklerini ifade eden Yaralı, "Temel ihtiyaçları karşılamak adına oyuncuların ayakkabısından formasına kadar gereken tüm ihtiyaçları karşılıyoruz. İmkanlar ve bütçemiz elverdiği ölçüde elimizden geldiği kadar bütün kulüplere destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Futbol sahalarımızı daha iyi hale getirdik. Düzenleme yapacağımız sahalarımız da var. Kulüpler ve Belediye olarak el birliğiyle çalışıyoruz” dedi.

Başkan Yaralı, konuşmasının ardından 18 çift krampon,18 takım eşofman, tişört, forma, antrenman yeleği ve şort ile 5 adet futbol topunu Kulüp Başkanı Mustafa Algın’a teslim ederek, başarılar diledi.

Başkan Yaralı, geçtiğimiz günlerde Dilek Mahallesindeki Dilek Gençlik Spora malzeme yardımında bulunmuştu.

Kaynak: İHA