Kulüpler Türkiye Karate Şampiyonası'na Doğru

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Bolu'da 27-29 Nisan 2018 tarihleri arasında Kulüpler Türkiye Karate Şampiyonası düzenlenecek." dedi.

Başkan Yılmaz, makamında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Bolu'nun Kulüpler Türkiye Karate Şampiyonası heyecanına hazırlandığını, geçen yıl Türkiye Karate Federasyonu’nun en önemli organizasyonlarından Türkiye Veteranlar ve Büyükler Karate Şampiyonası’na ev sahipliği yapan Bolu’da 27-29 Nisan 2018 tarihleri arasında Kulüpler Türkiye Karate Şampiyonası düzenleneceğini belirtti.

Kulüpler Türkiye Karate Şampiyonası’nın Karaçayır Spor Salonu’nda 1000 sporcunun katılımıyla gerçekleştirileceğini söyleyen Yılmaz, "Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana tabiatın kalbi Bolu'muzun bir doğa, sağlık, spor ve üniversite kenti olacağını söyleyerek, projelerimizi bu hedef doğrultusunda hayata geçiriyoruz. Kentimiz cennet doğasıyla, altyapı olanaklarıyla, modern spor ve konaklama tesisleri ile her türlü ulusal ve uluslararası şampiyonaya ev sahipliği yapabilecek kapasiteye ulaştı. Tüm spor federasyonlarımızla olduğu gibi Karate Federasyonumuzla da yoğun işbirliği içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye’nin 81 ilinden gelecek milli sporcularımızı Bolu’da ağırlamaktan mutluluk duyacağız." diye konuştu.

Tabiatın kalbi Bolu’yu tüm olimpik sporların yapılabileceği bir cazibe merkezine dönüştürmek için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bolu’nun sporun her branşının eğitim ve kamp merkezi olması için çalışıyoruz. Ulusal ve uluslararası spor müsabakalarını kentimizde gerçekleştirmek için yoğun gayret gösteriyoruz. Bu konuda ülkemizdeki tüm spor federasyonlarının başkan ve yöneticileri ile temaslarımız sürüyor. Karate Federasyonumuzla da yoğun işbirliği içinde çalışıyoruz. Biz spor federasyonlarımızın hedeflerine, sporun her branşının tanıtımına, sevilmesine ve başarıyla gerçekleştirilmesi için çalışıyoruz. Federasyonlarımız da tabiatın kalbi Bolu'muzun tabiat güzellikleri ve modern spor tesisleriyle sporun da kalbi olma hedefine destek veriyor. Bu karşılıklı paylaşım ve desteğin sürmesini temenni ediyor, Kulüpler Türkiye Karate Şampiyonası’na katılacak tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Karate tutkunlarını Bolu’da heyecanımızı paylaşmaya davet ediyorum."

Kaynak: AA