Gümüşhanespor Son Haftaya Bırakmak İstemiyor

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Doğan: “Altay maçına kadar şampiyon olmak istiyoruz'.

Gümüşhanespor’un teknik direktörü Ziya Doğan, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta, son hafta liderlik adaylarından Altay ile oynayacakları maç öncesi şampiyonluğu ilan etmek istediklerini söyledi.

Doğan, Tekke köyündeki kulüp binasında düzenlendiği basın toplantısında, ligde kalan 3 maçı da alarak, Gümüşhanelilerin şampiyonluk hasretini gidermek istediğini ifade etti.

Ligde artık son aşamaya geldiklerine işaret eden Doğan, şöyle konuştu:

"Futbolda rakibe büyük-küçük diye bakmamak lazım. Üç finalimiz daha var. İnşallah bunları en iyi şekilde bitirip bize gereken puanları alıp Gümüşhanelilerin hasretini gidermek istiyoruz. Kalan iki deplasman ve içerde bir maçımız var. Zor gözüken tabloyu şu anda kendimize doğru artı haline getirdiğimizi düşünüyorum."

Doğan, hiçbir maçın kolay geçmeyeceğine dikkati çekerek, "Biz maç maç, en iyi sonucu alıp en küçük bir gevşeme olmadan yolumuza bakacağız. Her rakip bizim için ciddi. Şanlıurfaspor bizi yenip lider olmak isteyecek. Biz de galibiyetle dönüp Altay maçına kadar şampiyon olmak istiyoruz. Buradan alacağımız üç puan ile çok büyük avantaj sağlarız.” diye konuştu.

- Taraftarlara çağrı

Bu süreçte takıma sahip çıkılmasını isteyen Doğan, şunları kaydetti:

“Hem gurbetteki hem de buradaki Gümüşhane sevdalıları Gümüşhanespor'u üst liglerde görmek istiyor. Bu bilinç olmuşmuş, herkes elini taşın altına sokmalı. Birkaç kişiyle olacak iş değil bu. Böyle zamanlarda takıma daha fazla sahip çıkılmalı. Bir Gümüşhaneli olarak benden daha çok şampiyonluğu isteyecek adam olamaz. Gözümüzü kapattık gövdemizi ortaya koyduk. Herkesin ölçüler doğrultusunda bize desteğe gelmesi lazım."

Kaynak: AA