Bilecik, Karate Yarı Final Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı

Bilecik, Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Yarı Final Müsabakalarına ev sahipliği yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün 2018 yılı faaliyet programında yer alan, Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Yarı Final Müsabakaları Bilecik’te gerçekleştirildi.

İstasyon Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, şube müdürleri, sporcular, antrenörler ve sporseverler katıldı.



"İstiklal Marşımızı tüm dünyaya duyuracağınıza canı gönülden inanıyorum"

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, karate branşında boy gösteren sporcuları tebrik ederek, "Anadolu Yıldızlar Ligi, Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, illerdeki yerel faaliyetler sonucu bir üst gruba katılamayan yetenekli sporcuların spora kazandırılması gibi hedefler doğrultusunda 15 branş 81 il ve 25 bin sporcunun katılımı ile oluşturulmuş çok büyük bir projedir. Karate gibi güzel bir branşa gönül verdiğiniz için öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Düzenli ve disiplinli çalışmalar sonucu bu güzel branşı en güzel şekilde temsil edeceğinize ve ay yıldızlı bayrağımızı uluslar arası arenada dalgalandıracağınıza, İstiklal Marşımızı tüm dünyaya duyuracağınıza canı gönülden inanıyorum. Müsabakalarda sportmen ve centilmence mücadele ederek müsabakaları başarılı bir şekilde sonuçlandırmanızı temenni ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından 2 gün süren Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Yarı Final Müsabakalarında derece giren sporculara madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız takdim etti.

Kaynak: İHA