Arda Çakmak Açıklaması 'En İyi Olmamız Gereken Sezonda Kötü Durumdayız'

Gençlerbirliği Kulübü başkan adayı Arda Çakmak, Spor Toto Süper Lig 2017-2018 sezonuna İlhan Cavcav’ın isminin verilmesinden dolayı en iyi olmaları gereken sezonda çok kötü durumda olduklarını söyledi.

Gençlerbirliği Kulübü başkan adayı Çakmak, gazeteciler ile bir araya geldi. 2017-2018 sezonu Spor Toto Süper Lige İlhan Cavcav’ın adının verildiğini ve bu nedenle de en iyi olmaları gereken bir sezonda kötü durumda olduklarına dikkat çeken Çakmak, tüm olumsuzlara rağmen Gençlerbirliği’nin ligden düşmeyeceğine inandığını söyledi.



Gençlerbirliği’nde yaşanan kötü süreçten dolayı yönetimden istifa ettiklerini ve yeni bir oluşum içinde olduklarını kaydeden Çakmak, Gençlerbirliği’nin İlhan Cavcav döneminde maddi güç ve altyapı konularında öne çıktığını ancak yeni yönetimle birlikte kasadaki paranın harcandığını, altyapının ise sıkıntıda olduğunu ifade etti.

Bu nedenle aday olduklarının altını çizen Çakmak, Gençlerbirliği Kulübünün kendine ait bir stadının olması için projelerinin olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA