İşitme Engelliler Futbol Takımı Süper Lig'de Kalmayı Başardı

Süper Lig’de mücadele eden Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, sezonun bitimine iki hafta kala ligde kalmayı başardı.

Geçen sezon İşitme Engelliler Deplasmanlı 1. Futbol Lig’inde fırtına gibi eserek şampiyon olan ve bu yıl Süper Lig’de mücadele etme başarısı gösteren Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Süper Lig’deki ilk sezonunda ligde kalma başarısı gösterdi.

Otoriteler tarafından, birbirinden güçlü rakipler arasında düşme ihtimali en yüksek takım olarak gösterilen Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımının sezonun bitimine iki hafta kala ligde kalmayı başararak, gelecek sezon da Süper Lig’de mücadele edecek olmasını değerlendiren Kulüp Başkanı Zafer Taştan, gelecek sezon hedeflerinin üst sıralar olacağını dile getirdi.

Taştan, “Süper Lig’deki ilk yılımızda, bu güçlü ekiplere karşı mücadele etmek gerçekten çok zordu. Otoriterler tarafından sezon başında düşecek takımlar arasında gösterilen takımımızın bu sezon ligde kalmasında en büyük emek Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu’ya aittir. Her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımıza, Valimize ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Onların destekleriyle önümüzdeki yıl daha üst sıraları hedefliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA