Mai Tai Milli Takımı Dünya Şampiyonası'na Kayseri'de Hazırlanıyor

10-21 Mayıs tarihinde Meksika’da düzenlenecek olan Mai Tai Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Türkiye Milli Takımı, hazırlıklarını Kayseri’de sürdürüyor.

Dünya Şampiyonası hazırlıklarını ara vermeden sürdüren Mai Tai Milli Takımı, ikinci etap çalışmaları için Kayseri’de kampa girdi. 15-21 tarihleri arasındaki Kayseri kampının ardından Milli Takım, turnuva öncesi son hazırlık kampını Antalya’da yapacak. Milli takımın kampı sırasında desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerini ileten Mai Thai Milli Takımlar Teknik Kurul Başkanı Göksel Cingöz, “Meksika’da yapılacak Dünya Şampiyonası’nda ikinci etap kampı için Kayseri’deyiz. 15-21 Nisan tarihleri arasında Kayseri’de ikinci etap kampımızı yapacağız. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Murat Eskici ve sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz. 10-21 Mayıs tarihleri arasında Meksika’da yapılacak Dünya Şampiyonası’nda A Klas’ta şampiyon olmuş sporcularımızın ikinci kampını buraya aldık" ifadelerini kullandı.

"Ordumuz savaşı cephede veriyor, biz de ringlerde vereceğiz"

Mai Tai Milli Takım Antrenörü Mustan Özkaran ise Türk Bayrağı’nı en iyi şekilde temsil etmek için çalışacaklarını belirterek, “Meksika’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nın ikinci hazırlık kampı Kayseri’de yapılmakta. Şuan ülkemizin başarılara ihtiyacı var, zor bir dönemden geçiyoruz. Biz de bu ülkenin sevdalısıyız. Gençlerimizi, ülkemizi ve sporumuzu seviyoruz. Bu spora, bu ülkeye hizmet etmek birileri için görev olabilir ama bizim için borçtur. Ne borcumuz biter ne de sevdamız. İnşallah iyi bir kadroyla Dünya Şampiyonası’na gideceğiz. Ordumuz savaşı cephede veriyor, biz de ringlerde vereceğiz inşallah. Şanlı bayrağımızı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA