Karaman'da Üniversitelerarası Boks Şampiyonu Sona Erdi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin ev sahipliğinde Karaman’da gerçekleşen Üniversitelerarası Boks Şampiyonası sona erdi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kazım Karabekir Spor Salonunda gerçekleştirilen şampiyonaya 33 üniversiteden toplam 110 sporcu katıldı.

Çekişmeli anlara sahne olan müsabakanın final maçları sonucunda birinci Erzurum Atatürk Üniversitesi, ikinci Elazığ Fırat Üniversitesi olurken, üçüncülüğü Kayseri Erciyes Üniversitesi ile Konya Selçuk Üniversitesi paylaştı. Dereceye giren üniversite takımları ve sporculara ödülleri törenle protokol üyeleri tarafından verilirken ev sahibi Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi öğrencisi Muhammet Ersin Emir de 52 kiloda şampiyonluğa ulaşarak madalyasını Karaman Valisi Fahri Meral’in elinden aldı. Şampiyona sonunda sıkletlerinde dereye giren sporcuların isimleri şöyle: 46-49 kilo: 1. Muhammet Taha Koçak, 2. Fatih Dumlupınar, 3. Faruk Yılmaz. 52 kilo: 1. Muhammet Ersin Emir, 2. Burhan Deme, 3. Mustafa Öztürk ve Halil Bucak. 56 kilo: 1. Batuhan Çiftçi, 2. Hakan Çiğdem, 3. Serdar Abay ve Ömercan Memetoğlu. 60 kilo: 1. Uğurcan Yanardağ, 2. Ahmet Otcu, 3. Şenol Gözdamga ve Hasan Kağan Görmüş. 64 kilo: 1. Volkan Gökçek, 2. Yunus Emre Ceylan, 3. Ali Gül ve Sakin Gökhan. 69 kilo: 1. Yunus Emre Batman, 2. Yasin Yılmaz, 3. Mustafa Mıcık ve Cengiz Uyumaz. 75 kilo: 1. Hakan Kaynar, 2. Zafer Elasan, 3. Alperen Sefer ve İzzet Arabacı. 81 kilo: 1. Birol Augün, 2. Ömer Kaba, 3. Hasan Nurhak Yiğit ve Mahmutcan Çiçek. 91 kilo: 1. Deniz Demir, 2. Resul Coşan, 3. Ramazan Demir ve Cihandar Enes Alkazak. +91 kilo: 1. Eren Uzun, 2. Vural Nuhoğlu, 3. Oğulcan Sadı ve Erdinç Bektaş.

Kaynak: İHA