Bulak Açıklaması 'Yediğimiz Gol Rakibin Direncini Arttırdı'

Spor Toto 1. Lig’in 31. haftasında Giresunspor’a 1-0 yenilen Balıkesirspor Baltok’ta

Teknik Direktör Giray Bulak maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Maçın ardından düzenlene toplantıda konuşan Bulak, oyuna iyi başladıklarını ama sonuca etki edemediklerini söyledi.



Bulak, “Oyun istediğimiz şekilde başladı.

Rakip risk alarak savunma oyuncularını aldı biz de önlemimizi aldık ve iyi pasa döndük. Yakaladığımız 2-3 tane ilk yarı pozisyonumuz vardır onları değerlendire bilsek öne geçip oynamanın avantajını kullanacaktık maalesef ilk dakikalar ve son dakikalarda handikapımız devam etti. Uzatmaya yakın yediğimi gol rakibin direncini arttırdı tabii onlar ikinci yarıya daha kontrollü başladı.

Otto ile yakaladığımız pozisyonu gol yapabilseydik 1-1 olup Giresunspor da açılacaktık ve tam istediğimiz oyun olacaktı maalesef onu kaçırdık ama oyuncularım yürekli oyuncular, iyi savunma yapan, kontrollü oyunu iyi yapan takıma sahibim. Biz hafta içi çok antrenman yapamadığımız için, 3 günümüz boş geçti ve tabi ki bu bizim aleyhimize oldu” dedi.



“Yılın en iyi hakemi seçmiştim”

Hakem Zorbay Küçük hakkında da konuşan Bulak, söyle devam etti:

“Maçın hakemi son derece yüksek kaliteye sahip bir hakemdi. Bu çocuğumuzun gelecekte Türkiye’nin bir numarası olacağına yürekten inanıyorum. Zaten ben geçen yıl 3. ligde maç yönetirken TRT’de program yaptığımızda yılın hakemini bu kardeşimizi seçmiştim. Onun için herkeste şaşırmıştı ama ne kadar kaliteli bir hakem olduğunu daha net göreceğiz.”

Kaynak: İHA