Arda Turan'dan maç sonu açıklamalar

Galatasaray ile Medipol Başakşehir arasında Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçta taraftar tarafından yuhalanan Arda Turan, maç sonrası açıklamalarda bulundu. Arda Turan, taraftarlardan gelen bu tür tepkilere alışık olduğunu söyledi.

Arda Turan'dan maç sonu açıklamalar
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, sahasında Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerek rakibini liderlik koltuğundan indirirken, zirveye de yerleşti.

Uzun süre sonra Türk Telekom Stadı'na bu kez rakip olarak dönen Medipol Başakşehir'in yıldızı Arda Turan, maç boyunca taraftarların protestona maruz kaldı. Arda Turan'a özel pankart hazırlayan ve top ayağına her geldiğinde yuhalayan taraftarların bu tepkisi hakkında açıklamalarda bulunan Arda Turan ‘Onların canı sağ olsun dedi.

Arda Turan'dan maç sonu açıklamalar

GERÇEKLER ORTAYA ÇIKACAK

Arda Turan, “Taraftar baskısı olacağını biliyorduk. Deplasmanda oynuyoruz. Bu gayet normal… Bana olan tepkilere gelince ‘Onların canı sağ olsun' diyorum. Allah gerçekleri biliyor. Ben Allah için yaşıyorum insanlar için değil… Gerçekler bir gün ortaya çıkacaktır. Çok böyle maç oynadık. Çok statta ıslıklandık. Alışığız artık bu tür durumlara… Türkiye'de oynayınca böyle tepkilere alışıyorsunuz” dedi.

Arda Turan'dan maç sonu açıklamalar

DAHA İYİ OYNABİLİRDİK

Maçı da değerlendiren Arda TuranGalatasaray bizden iyi oynadı. Mücadelesi yüksek bir maç oldu. Daha iyi oynayabilirdik” şeklinde konuştu.

HASAN ŞAŞ'LA KAVGA ETTİLER

İlk yarının son düdüğü ile birlikte hakem Halil Umut Meler'e itirazlar etmeye başlayan Arda Turan, koridorlarda da tepkisini sürdürdü. Arda Turan'ın maçın hakemine, 'Önce insan olun' şeklinde bir söylemde bulunduğu ve bunun üzerine kendisine sarı kart gösterildiği kaydedildi.

Öte yandan Arda Turan ile Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş arasında da gerginlik yaşandığı ve bağrışmalar olduğu belirtildi.