Büyükşehir Namağlup BAL Ligine Çıktı

2017-2018 Süper Amatör Liginin final maçında Siverek Belediyespor’u penaltılarla yenerek BAL Ligine şampiyon olarak çıkan Büyükşehir Belediyespor, sezonu namaglup olarak tamamladı.

Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumunda Büyükşehir Belediyespor ile Siverek Belediyespor arasında gerçekleştirilen final müsabakasında oynanılan 90 dakika boyunca galibin belirlenmemesi ile birlikte maç uzatmalara gitti. Uzatmaların ardından penaltılara giden Büyükşehir Belediyespor Siverek Belediyespor’u 4-3 yenerek adını BAL Ligine yazdırdı.

Maçın ardından kutlamalarda bulunan Büyükşehir Belediye sporcuları, Siverek Belediyespor oyuncularını iyi oyunlarından dolayı tebrik etti.

2017-2018 Süper Amatör Liginde iyi bir sezon geçirerek sezonunu namaglup bir şekilde tamamlayan Büyükşehir Belediyespor, sezon boyunda elde ettiği 19 galibiyet ve 3 beraberlik ile sezonu namaglup şampiyon olarak tamamladı.

Nihat Çiftçi şampiyon takımı kutladı

Zorlu bir sezonun şampiyon olarak kapatan Büyükşehir Belediyespor’u ziyaret eden Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, şampiyon takımı kutlayarak, her zaman destek vereceklerini belirti. Burada bir konuşma yapan Çiftçi, "BAL Ligine çıkmak için mücadele eden Büyükşehir Belediye futbol kulübümüz, kardeş takım olan Siverek Belediyespor’u yenerek BAL Ligine çıkmıştır. Her iki takımda Şanlıurfa’mızın takımı. Büyükşehir Belediyesi olarak 13 ilçemize hizmet ediyoruz. Spor kardeşliktir, kardeşler de sporda birbirlerine rakip olabiliyor. 120 dakika oynanılan maçta sonuç alınamayınca maç sonucu penaltılara kaldı ve Büyükşehir Belediyespor penaltılarla galip geldi. Ben tüm oyuncuları ve yönetimimizi kutluyorum" diye konuştu.

Öte yandan sporun her alanında adını sıkça duyuran Büyükşehir Belediyesi bir çok alanda şampiyonluklar, birincilikler ve ödüller almaya devam ediyor.

Kaynak: İHA