Merzifonspor'a Moral Ziyareti

AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu ile MHP Merzifon İlçe Başkanı Hüseyin Saka, Merzifonsporlu futbolcuları ziyaret etti.



12 Haziran Stadyumu'nda Yeni Amasyaspor ile oynayacakları play-out maçı öncesi ilçe stadı'nda antrenman yapan futbolcuları ziyaret eden ve baklava ikram eden Kuzucu, futbolcuları elde ettiği başarılardan ötürü tebrik etti.

Spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını aktaran Kuzucu, "Şehrimizin takımı Merzifonsporumuza ve bu şehrin çocukları futbolcularımıza hafta sonu oynanacak maç öncesi destek amaçlı ziyarette bulunduk. Sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğu bilinciyle kazanan önce dostluk ve Merzifonspor olsun istiyoruz." dedi.

Futbolcu ve teknik heyeti tebrik eden Saka da, "Merzifonspor'un bu sezon Bölgesel Amatör Lige çıkacağına inancımız tam. Futbolcularımıza moral depoladık. Sezon sonu gülen taraf Merzifon olacak." diye konuştu.

Ziyarette Merzifon Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Atak ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun Dağdelen hazır bulundu.

Kaynak: AA