Kastamonu Belediyespor'da Craiova Maçı Hazırlıkları

EHF Kupası yarı final rövanşında 14 Nisan Cumartesi günü Romanya'da Craiova ile karşılaşacak olan Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Türkiye'deki hazırlıklarını tamamladı.

Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası'nda Romanya ekibi Craiova ile deplasmanda oynayacağı yarı final rövanş maçının Türkiye'deki hazırlıklarını tamamladı.

Antrenör Hakan Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 14 Nisan Cumartesi günü Romanya'da Craiova ile oynayacakları yarı final rövanş maçının Türkiye'deki hazırlıklarını Atatürk Spor Salonu'ndaki son antrenmanla tamamladıklarını kaydetti.

İlk maçtaki hatalarını analiz ettiklerini belirten Günal, "İlk maçta yaptığımız hataları tekrarlamamak adına 2. maçta rakibimizin neler yapabileceğini düşünerek hazırlıklarımızı yaptık. İlk maçtaki hatalarımızı yapmamaya çalışacağız." dedi.

Romanya'da farklı bir ortamla karşılaşacaklarını vurgulayan Günal, "Romanya'da hentbola ve bu maça olan ilgi bir hayli yoğun. 5 bin kişilik salonun biletleri dün bitti. Böyle bir ortamda maça çıkacağız. Onlara hayal kırıklığı yaşatmak için elimizden geleni yapacağız. Türkiye'ye büyük bir sevinç yaşatıp finale kalmak istiyoruz. Bunu başarabilecek kapasitedeyiz. Sakin, aklı selim ve hata yapmadan oynayarak onları hata yapmaya sürüklemek istiyoruz." diye konuştu.

Takımda her şeyin yolunda olduğunu aktaran Günal, "Tüm arkadaşlarımız maça hazır durumda. Yarın Türkiye'den ayrılacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA