Sorgun Belediyesporlu Futbolculara Moral Yemeği

Yozgat Birinci Amatör Küme’yi yenilgisiz lider tamamlayarak şampiyon olan Sorgun Belediyesporlu futbolculara, kulüp yönetimi tarafından yemek verildi.



İlçedeki bir restoranda verilen yemekte konuşan kulüp başkan Hikmet Vural, Sorgun Belediyespor olarak hem futbol hem de voleybolda oldukça başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi.

Voleybol takımının kurulduğu ilk yıl TVF 1. Lig'e çıktığını, futbol takımının ise bu sezon gerek gruplarda gerekse play off müsabakalarında oynadığı 24 maçta yenilgi yüzü görmeyip, sadece bir beraberliği bulunduğunu aktaran Vural, "Takımımız, bu maçlarda 131 gol atarken, kalesinde sadece 5 gol görmüştür. Oynanan tüm maçlar sonucunda 70 puanla hem ligi hem de play off maçlarını zirvede tamamlamıştır. Başarılarından dolayı bütün sporcularımızı kutluyorum." dedi.

Vural, pazar günü Yozgat’ta, Bozok Stadı’nda Yozgatspor ile karşılaşacaklarını ifade ederek, "Bu maçı kazanan takım Bölgesel Amatör Lig’e yükselecek. Sizlere güveniyorum. Bunu başarabilecek kapasitedesiniz ve gücünüz var." diye konuştu.

Kaynak: AA