Salihli Atlı Spor Kulübü Kuruldu

Atlı Spor ve Binicilik konusunda insanları bilgilendirmek, unutulmuş spor dallarını yaşatmak amacıyla Manisa’nın Salihli ilçesinde Murat Acar Başkanlığında Atlı Spor Kulübü Derneği kuruldu.

Salihli’de atlı sporun korunmasına, gelişmesine, yayılmasına hizmet etmek, geleneksel at sevgisine ve binicilik sporlarına karşı ilgi ve bağlılığı yaygınlaştırmak için Murat Acar Başkanlığı’nda kurulan Atlı Spor Kulübü Derneği’nde kurucu üye olarak Semih Yüksel, İbrahim Özenkan, Hasan Yalabık, Mehmet Doğan, Mehmet Koç, Necati Koç, Nihat Dolgun ve Semih Tan yer alıyor.

Kulüp olarak her hafta sonu kültür amaçlı olarak safari turları düzenlediklerini ifade eden Acar, “Sosyal alanlarımızı ve kültürümüzü artırmak ve güçlü hale getirmek, kültürümüzün unutulmuş spor dallarını hep beraber güçlü hale getirip göstermek ve yaşatmak istiyoruz” dedi.

Atlı spora gönül verenleri derneğe üye olmaya davet eden Acar, “Derneğe üye olmak için at sahibi olmasına gerek yok. Atı seven herkes derneğimize üye olabilir” diye konuştu.

Kaynak: İHA