Öztürk'ten Görme Engelli Milli Judocuların Antrenmanına Baklavalı Ziyaret

Görme Engelliler Judo Milli Takımıyla Dünya Şampiyonasına gidecek olan sporcuların hazırlıklarını devam ettirdikleri Atatürk Spor Salonunda ziyaret eden Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk sporculara başarılar dileyerek baklava ikram etti.

Milli Takım Antrenörü Nurşen Köse yönetiminde görme engelli sporcu ve teknik heyetin yer aldığı 8 kişilik ekip çalışmalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Spor Salonunda sürdürüyor. 9-20 Nisan tarihinde Antalya’da Milli Takım kampına katılacak olan 3 görme engelli judocu Manisa’yı milli forma altında temsil edecek. Faruk Korkmaz, Yusuf Gülcan ve Güliz Çakar’dan oluşan milli takım sporcuları 20-23 Nisan’da Dünya Kupası Turnuvasına ardından da 24-27 Nisan tarihinde 40 ülkeden gelen sporcularla ortak çalışma kampında yer alacaklar.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk hazırlıklarını Atatürk Spor Salonunda devam ettiren görme engelliler Judo Milli Takım Sporcularını ziyaret ederek, sporcularla ve teknik ekiple bir süre sohbet ederek sporculara baklava ikramında bulundu. Öztürk, Milli Takım antrenörü Nurşen Köse ve sporculara katılacakları Dünya Kupasında başarılar diledi.

Milli Takım Antrenörü Nurşen Köse, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk beye bizlere verdiği desteklerden ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA