NEVÜ 10. Geleneksel Spor Şenlikleri Başladı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 10’ucusu düzenlenen ‘Spor Şenlikleri’ başladı.

NEVÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından, 10-27 Nisan 2018 tarihleri arasında, futbol, voleybol ve basketbol branşlarında düzenlenen ’10. Geleneksel Spor Şenlikleri’ bugün başladı.

Üniversitenin Spor Merkezinde gerçekleştirilen şenliklerin açılışına; Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Fatma Saçlı Uzunöz, Genel Sekreter Yardımcısı ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Nihat Çavuşoğlu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şükran Güngör Tanç, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Metin Korkmaz, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Spor Şenliklerinin Startını Rektör Bağlı Verdi

Üniversitenin akademik ve idari personel ile öğrenciler takımlar halinde mücadele edeceği müsabakaların ilk gününde Hacı Bektaş Meslek Yüksekokulu ve Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz (ÜSET) basketbol takımları sahaya çıktı.

Karşılaşma öncesi her iki takım oyuncularına başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, gerçekleştirdiği hava atışıyla karşılaşmayı başlattı.

Final Müsabakaları ve Ödül Töreni

‘NEVÜ 10. Geleneksel Spor Şenlikleri’ 23-27 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek final müsabakaları ile sona erecek.

Final müsabakaları sonunda dereceye giren takımlara düzenlenecek tören ile birlikte ödülleri takdim edilecek.

Kaynak: İHA