Diyarbakır Muazzez Sümer Lisesi Türkiye Şampiyonu Oldu

Diyarbakır Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atıcılık Takımı, Sakarya’da yapılan Okullararası Gençler Atıcılık Türkiye Finallerini birinci olarak tamamlayarak, Diyarbakır’a bu alanda ilk Türkiye şampiyonluğu kazandırdı.

7-8 Nisan tarihleri arasında Sakarya’da gerçekleşen Türkiye Şampiyonasında onlarca okulu geride bırakarak, birincilik kupasını Diyarbakır’a getiren Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atıcılık Takımının elde ettiği başarı büyük bir sevinç oluşturdu.

Antrenör Abdurrahman Akgün nezaretinde Diyarbakır’a Türkiye şampiyonluğu kupası getiren Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atıcılık Takımı için kutlama programı düzenledi.

Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Ufuk Yakut, atıcılık ekiplerini yürekten kutladığını söyledi.

Yakut, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, atıcılık takımlarının Diyarbakır’a tarihi bir başarı yaşattığını belirtti.

Yakut, okul olarak sporun her alanında başarılar elde ettiklerini, son olarak bu başarılara atıcılığı da eklediklerini kaydetti.

Yakut, “Öğrencilerimiz bizleri gururlandıran, sevindiren ve hiçbir zaman unutamayacağımız bir şampiyonluk kazandırdılar. Bu nedenle öğrencilerimi yürekten kutluyorum. Özellikle antrenörümüz Abdurrahman Akgün’e çok teşekkür ediyorum. Onun inancı ve desteğiyle Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atıcılık Takımı Türkiye şampiyonu olmuştur” dedi.

Kaynak: İHA