Başkan Ekinci'den Şanlıurfaspor'a Destek

Şanlıurfaspor Tesislerini ziyaret eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Sarı-Yeşilli ekibe maddi destek vereceğinin sözünü verdi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfaspor Tesislerini ziyaret etti. Kulüp Başkanı Emin Yetim, Kulüp Başkan Vekili M. Giray Küçük, yönetim kurulu üyeleri Hasan Kaya, Reşit Yıldız, İ. Halil Haktankaçmaz, Mehmet Doğan, Feyad Güllü ve Ahmet Bulut tarafından karşılanan Başkan Ekinci, teknik heyet ve futbolcularla toplantı yaptı. Toplantıda konuşan Başkan Ekinci, Şanlıurfaspor’a her zaman maddi anlamda destek sağladığını ve şuana kadar maddi olarak söz verdiklerinin 4 katını yerine getirdiklerini söyledi.

Futbolcularının zor şartlar altında iyi mücadele gösterdiğini ve ligde kalan 4 maçı kazanarak şampiyon olacaklarına inandığını vurgulayan Ekinci, maddi olarak Sarı-Yeşilli ekibe yine destek vereceğini açıkladı.

Takım kaptanı İzzet Yıldırım da, ziyaretlerinden dolayı Başkan Ekinci’ye teşekkür ederek, şehrin ileri gelenlerini her zaman yanlarında görmek istediklerini kaydetti.

Kulüp Başkanı Emin Yetim de, ziyaretlerinden dolayı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ederek, ligde kalan bu 4 haftalık süreçte daha çok desteğe ihtiyaçlarını söyledi.

Kaynak: İHA