Kastamonuspor'da EHF Kupası Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Antrenör Günal: 'Pazar günü yeni bir zaferle yarı finale kalmanın mutluluğunu yaşayacağımıza inanıyoruz'.

Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası'nda 11 Mart Pazar günü Romanya temsilcisi Zalau'yla yapacağı çeyrek final rövanş maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenör Hakan Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hazırlıklarının devam ettiğini söyledi.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi 16. hafta erteleme maçında Polatlı Belediyespor karşısında beklemedikleri bir mağlubiyet yaşadıklarını dile getiren Günal, "Bu maç sporcularımızın moral motivasyonunu biraz da olsa etkilemiş olsa da geçmiş geçmişte kaldı. Biz önümüze bakacağız." dedi.

EHF Kupası'nda avantajın kendilerinde olduğuna işaret eden Günal, "EHF Kupası ilk maçında Romanya temsilcisi Zalau karşısında çok gol atmamıza rağmen 1 farkla kaybettik. Bu bizim için avantajlı bir skor. Burada seyircimiz önünde bu durumu tersine çevirmeyi düşünüyoruz." diye konuştu.

Sporcuların büyük oranda hazır olduğunu aktaran Günal, "Takımda sakat oyuncumuz yok. Tüm arkadaşlarımız maça odaklanmış durumda. Pazar günü yeni bir zaferle yarı finale kalmanın mutluluğunu yaşayacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA