Hatayspor'da Menemen Belediyespor Maçı Hazırlığı

Teknik direktör Palut: 'Sahaya istediğimizi yansıtıp kazanan taraf olmak istiyoruz'.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Hatayspor'un teknik direktörü İlhan Palut, haftasonu sahalarında Menemen Belediyesor karşısında oynayacakları maçtan mutlak galibiyetle ayrılarak liderlik koltuğuna oturmak istediklerini belirtti.

Palut, gazetecilere yaptığı açıklamada, pazar günü oynayacakları maça çok iyi hazırladıklarını ve sahaya üç puan için çıkacaklarını kaydetti.

Lider Menemen Belediyespor ile yapacakları ligin kaderini etkileyecek maçlardan bir tanesi olduğunu belirten Palut, şöyle devam etti:

"İki puan üzerimizde yer alan liderle karşılaşacağız. Yenersek lider olma şansımız olacak. Tabi ki hedefimiz şampiyonluk ama bu fırsatı kaçırmak istemiyoruz. Bu maça çok iyi hazırlandık. Menemen Belediyesor, saygı duyduğumuz bir rakip. Zaten puan cetvelindeki konumları da ortada ama kendimize de güveniyoruz, neler yapabileceğimizi biliyoruz. Zevkli bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Sahaya istediğimizi yansıtıp kazanan taraf olmak istiyoruz."

Palut, sakatlık durumu bulunan Gökhan Sazdağı’nın kadroda yer almayacağını, tedavisi devam eden Mehmet Tosun‘un ise net durumunun maç saati belli olacağını söyledi.

Kaynak: AA