Vali Dağlı, Başkan Ay 'Düzcespor'un Yanındayız'

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ve Belediye Başkanı Dursun Ay 3. Ligde mücadele eden Düzcespor antrenmanını izleyerek Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Yomraspor maçı öncesi futbolculara moral verdiler. Vali Zülkif Dağlı bundan sonraki süreçte hem fiili hem maddi olarak Düzcespor’un her zaman yanında yer alacaklarını vurguladı. Belediye Başkanı Dursun Ay ise sporun centilmence yapılması gerektiğine işaret ederek taraftara ‘Küfür istemiyoruz’ telkininde bulundu.



“Ziyaret bizi motive etti”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Düzcespor Kaptanı İsmail Türk Düzcelinin desteği ve kendilerinin mücadele hırsıyla bu yıl hedeflerine ulaşacaklarını belirterek “Bu ziyaretler bize ekstra motivasyon sağlıyor. Ziyaretiniz için teşekkürler. Bu sene Allah’ın izni sizlerin desteği ve bizlerinde saha içerisindeki hırsı, mücadelesiyle bu işi şampiyonlukla taçlandırmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Maddi manevi bize destek olmanızı istiyoruz. Sayın Valimizi ve protokolümüze güveniyoruz” diye konuştu.



“Hem maddi hem manevi yanınızdayız”

Vali Zülkif Dağlı hem maddi hem de manevi anlamda Düzcespor’a destek olacaklarının altını çizerek “Bizler her zaman sizin fiili olarak yanınızda olamasakta gönlümüz sizinler. Bugünden itibaren hem fiili hem maddi hem manevi olarak daha fazla yanınızda yer almaya çalışacağız. Neler yapabileceğimizi planladık. Başkanımla beraber yeni bir yol haritası çizdik. Bundan sonra Düzcespor’u layık olduğu en iyi yere getirmek için hep birlikte çaba harcayacağız. Bu konuda takımın gayretleri gerçekten kayda değer. Şimdiye kadar her şey yolunda gitti. Bundan sonraki süreçte bu başarıyı taçlandırmanızı diliyorum. Biz her şeyimizle desteğimizi vereceğiz. Ancak sahada oynayacak olan futbolcular. Centilmence ve ahlaklı bir şekilde mücadele edelim ve şampiyon olalım” dedi.



“Centilmence mücadele edilmeli”

Belediye Başkanı centilmence mücadelenin önemine vurgu yaparak “Sayın Valim ile birlikte konuyla ilgili sürekli istişare halinde olduk. Neler yapabileceğimizi değerlendirdik. Burada sporcularımızla bir araya geldik. Biz sporun yanındayız. Ama centilmen bir spor istiyoruz. Sahaya geldiğimizde seyircilerden küfür duymak istemiyoruz. Desteğimiz sonuna kadar sürecek. Maddi ve manevi takımımızın yanındayız. Tüm Düzcelileri stada davet ediyoruz. İş adamlarımızla da kontak kuruyoruz. Herkesin Düzcespor’u desteklemesini bekliyorum” şeklinde açıklama yaptı.

Hedef 2. lig

Düzcespor Murat Şenvardar hedeflerinin 2. Lig olduğunu, Düzce protokolünün ve taraftarın desteğiyle yakaladıkları iyi grafiği devam ettirmek istediklerini ifade ederek “Ziyaret için çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz 2. Lig. Yomra’da galibiyet almak istiyoruz. Hedefimiz ilk 5 olduğu için buna mecburuz. İyi bir grafik yakaladık. Bunu devam ettirmek istiyoruz” dedi

Konuşmanın ardından Vali Dağlı ve Başkan Ay, futbolculara baklava ikram ettiler.

Kaynak: İHA