Sakarya Büyükşehir Belediyespor'da Gözler Muratbey Uşak Maçında

Takım kaptanı Tufan Önen:'Rakibimiz kim olursa olsun parkeye çıkıp son saniyeye kadar mücadeleye devam edeceğiz' Lazeric Jones: 'Öncelikli hedefimiz, önümüze çıkan bütün maçları kazanmak olmalı'.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 20. haftasında Muratbey Uşak ile karşılaşacak Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un takım kaptanı Tufan Önen, mücadelelerini sezon sonuna kadar sürdüreceklerini belirtti.

Muratbey Uşak karşılaşmasına ilişkin açıklamalarda bulunan kaptan Tufan Önen, rakipleriyle 12 Mart Pazartesi günü çok önemli bir maça çıkacaklarını vurguladı.

Takım adına her şeyin daha iyi olacağına inandığını ifade eden Tufan, "Mücadelemizi sezon sonuna kadar sürdüreceğiz. Takımda çok iyi bir arkadaşlık var, kimyamız oturdu. Hepimiz takımımız için uğraşıyoruz. Süper Lig'de yeniyiz. İlk senemizde böyle olmamızı arkadaşlığımıza bağlıyorum. Sonuna kadar mücadele etmeyi seven bir takımız. Rakibimiz kim olursa olsun parkeye çıkıp son saniyeye kadar mücadele etmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Tecrübeli oyun kurucu Lazeric Jones de Muratbey Uşak'ın iyi bir takım olduğunu belirterek, "Önemli bir başantrenörleri var. Kadrolarına birkaç oyuncu daha eklediler. Geçen maçları unutup önümüzdeki maçlara bakmamız lazım. Öncelikli hedefimiz, önümüze çıkan bütün maçları kazanmak olmalı. Bunun dışında play-off'ta olmak istiyoruz. Çok iyi bir takımız. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Oyunculardan Nathan Boothe de play-offlara kalmak istediklerini ifade ederek, takım olarak çok iyi bütün oluşturduklarını, çok çalışıp tüm mücadelelerini sahaya yansıttıklarını anlattı.

Kaynak: AA